[html ]Op 20 maart aanstaande organiseert de Oudervereniging haar jaarlijkse thema-avond. Dit jaar is er gekozen voor een actueel thema: het puberbrein. Afgelopen maanden is dit al enkele keren in het nieuws geweest en er wordt steeds meer bekend over het brein van onze kinderen. Reden genoeg om daar een avond bij stil te staan.

Ook dit jaar is/zijn uw kind(eren) van harte welkom.

Pubers moeten hun eigen weg ontdekken en zich losmaken van hun ouders. Toch hebben ze hun ouders ook nodig om grenzen te stellen en bij te sturen. Maar waar begint u als ouder? Bij het begrijpen dat hun hersenen anders werken dan die van ons.

De thema-avond, “Het Puberbrein in beeld” begint om 19:30 uur in de aula. De spreker tijdens deze avond is Janine Jacobs. Zij is jongerencoach bij “ja2coaching” in Maastricht. Tevens is ze 25 jaar werkzaam in het middelbaar onderwijs als docent Frans, mentor, trainster en sinds 7 jaar counselor/coach.

Na de spreker zal er een panel aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en nodigen wij u en uw kind(eren) uit om deel te nemen aan de discussie.

De avond wordt begeleid door Simone van Trier.

Aanmelden kan via info@ovsophianum.nl.
Vermeld daarbij dan graag met hoeveel personen u wilt komen. Ook zoon/dochter is daarbij van harte welkom.[/html]